Adverteren op Locaties & Evenementen 2016 

Vroemen Management Solutions biedt u de mogelijkheden om te kunnen adverteren met onze Reclame Tools op onze beschikbare locaties en/of evenementen met wel 50.000 tot 6.000.000 bezoekers en/of passanten.

Adverteren kan maatwerk zijn, waarbij zelfs de opties van een organisatie van een evenement ingezet kunnen worden. Wij houden steeds rekening met de belangen van nieuwe en bestaande adverteerders en/of sponsoren.

Adverteren op Touringcars door Nederland en Europa

Wilt u ook landelijk voorop rijden? Plaats dan een advertentie op een van onze touringcars! U herkent het gegarandeerd, tijdens de zoveelste woonwerk-rit of reis op vakantie wordt plots de sleur onderbroken door een prachtige visual achterop een touringcar. De advertentie komt direct binnen en wordt beter onthouden omdat er geen andere afleidingen zijn. Uw advertenties rijden door de Benelux en heel Europa hiermee zorgt u voor duizenden extra passanten langs uw advertorial! Werkt u in heel Europa? Dan is dit een super podium om uw advertorial nog verder door Europa te verspreiden.

Reclame op Touringcars zorgen voor extra exposure en heeft een luxe uitstraling

Touring car beletterling

 

Adverteren op Evenementen

De klassieker Volta Limburg Classic op 2 en 3 april 2016

Op 2 april de 43ste Volta Limburg Classic (UCI 1.1 Wedstrijd) Op 3 april de 6de Volta Limburg Classic toertocht Duizenden bezoekers langs het parcours en meer dan 100.000 kijkers tijdens de live tv-uitzending van L1 . Uw reclame-uiting langs het parcours maar ook op tv! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

In het weekend van 2 en 3 april 2016 vindt het Volta Limburg Classic weekend opnieuw plaats. De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse wielerwereld en zal op zaterdag 2 april 2016 voor de 43ste keer verreden worden in de omgeving van Eijsden. De wedstrijd begint met een plaatselijke ronde waarna twee omlopen van elk 90 kilometer verreden worden en geëindigd wordt met een laatste lokale finishronde. De sportieve waarde van de wedstrijd heeft zich de afgelopen jaren telkens weer bewezen en het internationale karakter van de wedstrijd is in de loop der jaren sterk toegenomen. Met de jaarlijkse live tv-uitzending van L1, die landelijk te ontvangen is, wordt daarnaast gezorgd voor een nog groter bereik.

De Volta Limburg Classic is een wedstrijd van zware beklimmingen, snelle afdalingen, vroege uitvallers, regen- en hagelbuien, valpartijen, nipte overwinningen, talentvolle winnaars en natuurlijk ook……ronde missen.  De Volta Limburg Classic winnen is voor veel jonge renners een droom. Alleen de meest talentvolle renners vonden hun plaats op het erepodium.

Volta fietsers

Volta Limburg

 

Braderie Hoensbroek op Hemelvaartsdag 5 mei 2016

De Braderie Hoensbroek is een uitstekend evenement van één dag, wat uitermate geschikt is om uw bedrijf of organisatie te promoten bij de bijna 120.000 bezoekers op die dag! Het evenement met haar hoge bezoekersaantal biedt namelijk voor u de perfecte doelgroep, de consumenten! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Op de Braderie Uitmarkt in Amsterdam na, is de Braderie Hoensbroek inmiddels uitgegroeid tot de grootste Braderie van (Zuid) Nederland met bijna 120.000 bezoekers op Hemelvaartsdag.

Hemelvaartsdag is jaarlijks de vaste dag waarop de Braderie in Hoensbroek (Heerlen) wordt gehouden. Voor de vele bezoekers is het een dag genieten van traditionele volkscultuur. Veel live optredens van artiesten en bands, gezellige horecapleinen en kramen zover het oog reikt.

Verder informatie over adverteermogelijkheden op locaties & Evenementen in 2016 volgt

Meld uw bedrijf nu aan!

Er zitten al 3600 bedrijven in ons netwerk