Zichtbaarheid, waar en wanneer u wilt met onze advertentiemogelijkheden

In samenwerking met een aantal partners bieden wij u unieke adverteermogelijkheden. De kracht van reclame is enorm groot, tenminste als ie weet op te vallen. Vroemen Management Solutions heeft als enige in Nederland zo’n uitgebreid pakket Reclame Tools ter beschikking voor o.a. gerichte marketing campagnes.

Wij laten uw bedrijf of organisatie tot grote hoogtes stijgen!

 

Adverteren op reclamemasten 

Vroemen Management Solutions  biedt u de mogelijkheid om te adverteren op onze vaste of mobiele digitale masten en reclamestellages op locaties met 50.000 tot 6.000.000 bezoekers en/of passanten.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om LED masten of reclamestellages te huren voor uw eigen bedrijfsactiviteiten. Ideaal geschikt voor uw wegreclame, presentaties en reclamedoeleinden tijdens handelsexposities, openingsceremonies, productlanceringen, tentoonstellingen, concerten, promotietours en andere evenementen.

 

Adverteren op Publiwalls

Publiwalls zijn de toekomst! Organiseert u bijvoorbeeld een evenement, handelsexpositie, ceremonie, productlancering, tentoonstelling, concert of promotietour dan is een publiwall een belangrijk element en 'eyecatcher' voor uw evenement. De publiwall is uitermate geschikt voor presentaties en reclamedoeleinden, u kunt uw bezoeker extra prikkelen of informeren.

Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden!

Publiwall voorbeeld

 

Adverteren op 's werelds grootste reclametrailer

Wij kunnen u werelds grootste mobiele reclamedrager op een 25 ton’s trailer aanbieden met 2 full colour bannerdoeken van liefst 12 x 13,1 meter, die ’s avonds perfect wordt aangelicht d.m.v. een geïntrigeerde generator.

De trailer Is voorzien van een dubbele windbeveiliging en heeft een op- en afbouwtijd van slechts 1 uur. Bezoekers kunnen echt niet om de boodschap heen! Op een spectaculaire wijze worden uw reclame-uitingen binnen 2 minuten gepresenteerd tot een ongekende hoogte! Uw roadshow maakt indruk en heeft een geweldig bereik naar uw klanten toe! Size does matter!

Mega Poster Truck

 

Adverteren op Touringcars door Nederland en Europa

Wilt u ook landelijk voorop rijden? Plaats dan een advertentie op een van onze touringcars! U herkent het gegarandeerd, tijdens de zoveelste woonwerk-rit of reis op vakantie wordt plots de sleur onderbroken door een prachtige visual achterop een touringcar. De advertentie komt direct binnen en wordt beter onthouden omdat er geen andere afleidingen zijn. Uw advertenties rijden door de Benelux en heel Europa hiermee zorgt u voor duizenden extra passanten langs uw advertorial! Werkt u in heel Europa? Dan is dit een super podium om uw advertorial nog verder door Europa te verspreiden.

Reclame op Touringcars zorgen voor extra exposure en heeft een luxe uitstraling

Touring car beletterling

 

Adverteren met Zeppelins

Wilt u nog hoger gaan? Adverteer dan met onze Zeppelins. Wij bieden u de mogelijkheid om uw boodschap op grootste wijze te presenteren aan uw publiek.

U kunt uw publiek vermaken met de aanwezigheid van een heuse Zeppelin op uw, evenement, festival of locatie. Een Zeppelin is een eyecatcher  en uw advertentie of boodschap krijgt daarom gegarandeerd veel bekijks uit de regio!

De Zeppelins zijn liefst 8 en 6 meter groot en kunnen dankzij de helium vullingen tot een hoogte van 50 meter stijgen. Op de 8 meter Zeppelin kunt u banners van 1 meter hoog en 3.5 meter breed plaatsen. Maar wilt u  echt indruk maken, dan hangen wij voor u reclamedoeken van 7 meter hoog en 5 meter breed of 4 meter hoog en 3.5 meter breed onder de Zeppelins en vliegt uw boodschap over het publiek!

Volta Limburg

 

Adverteren met Heteluchtballonnen

Een heteluchtballon is een uitstekende reclamedrager. Een langzaam bewegend object in de lucht trekt altijd de aandacht van het publiek op de grond en blijft lang zichtbaar. U bereikt tijdens een ballontocht ongelooflijk veel mensen. Van automobilisten en voetgangers tot mensen in kantoren en huizen. Tegelijkertijd heeft u een geweldige incentive voor uw relaties en klanten die u kunt laten meevliegen.

Vroemen Management Solutions kan de hele ballon voor u bedrukken of een speciaal ontwerp maken. Maar u kunt ook kiezen voor een los spandoek op een bestaande ballon. Dat maakt deze luchtreclame ook voor een kleiner budget haalbaar. Wij verzorgen uw hele actie.

 

Volta Limburg

 

Adverteren met Vliegtuigen

Vroemen Management Solutions biedt ook sleepreclame aan. Met deze mobiele vorm van luchtreclame bereikt u een groot publiek in een uitgestrekt gebied. Bijvoorbeeld een evenemententerrein, stranden of steden. Het geluid van het vliegtuigje zal de mensen op de grond omhoog doen kijken.

Het mogelijke tekstoppervlak gaat tot wel 80m2. U geeft ons uw wensen door ten aanzien van het artwork en de vliegroute. Vroemen Management Solutions adviseert en verzorgt alles voor u.

 

Volta Limburg

 Addify adverteren op wifinetwerken

De VMS-Groep is één van de initiatiefnemers van Addify; Een netwerk van wifi routers geplaatst bij het MKB door heel Nederland. Wie doet het niet? Tijdens de loze minuten even gebruik maken van wifi om zijn of haar sociale netwerken bij te werken. Met Addify benut u het gratis wifi netwerk van vele MKB bedrijven door een advertentie te plaatsen die bekeken wordt voordat de gast online kan. Gegarandeerd aandacht!

U presenteert uw bedrijf of organisatie op professionele wijze!

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Meld uw bedrijf nu aan!

Er zitten al 3600 bedrijven in ons netwerk