Vacatures

Vroemen Management Solutions werft en selecteerd geschikte kandidaten ter opbouw, aanvulling en ondersteuning van de marketing, sales en business development van haar klanten. Op deze pagina komen geregeld vacatures te staan voor de klanten in ons netwerk.

 

Voor sales pro's

Vacature Addify

Addify zoekt vertegenwoordigers en Accountmanagers
Addify is een wifireclame netwerk ontstaan uit een samenwerking tussen de VMS Groep en Mediatastisch. In de gehele regio Limburg bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te adverteren via onze Wi-Fi netwerken. Onze ambitie is om op korte termijn 100.000 Wi-Fi bezoekers per maand te kunnen realiseren. Onze business is snel groeiend, wij zijn informeel en hebben vestigingen in Echt en Kerkrade.
 
Om onze ambities te kunnen realiseren zoeken wij 12 ambitieuze Vertegenwoordigers en 6 ambitieuze Accountmanagers op Freelance basis die ons kunnen helpen om onze ambitie waar te maken. Wij willen de beste worden van Nederland en hebben daarvoor jouw hulp nodig!
 
Word jij het Addify-gezicht in jouw regio?
Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en locaties in jouw regio. Je beschikt over een grote commerciële affiniteit gecombineerd met een stukje techniek. Je bent dus in staat om op simpele wijze routers te installeren en deze in bedrijf te stellen. Je hebt een behoorlijke dosis overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en ziet kansen in de markt.
 
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de werving van nieuwe adverteerders en het onderhouden van je relaties met bestaande accounts. Je hebt de drive om op zoek te gaan naar adverteerders in jouw regio en weet deze te overtuigen van de kracht van Addify. Doordat je meedenkt met de adverteerders en je vertrouwen uitstraalt weet je ze aan je te binden. Je hebt een behoorlijke dosis overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en ziet kansen in de markt.

Wat bieden wij:

 • Je werkt voor een uitstekende organisatie
 • Je hebt exclusiviteit qua werkgebied
 • Je maakt gebruik van een bestaande, stevig gefundeerde basis qua marketing, administratie, systemen enz.
 • Je wordt volledig ondersteund door onze sales-afdeling en onze verschillende specialisten zoals marketeers en technici
 • Uitstekende verdiensten mogelijk op basis van provisie
 • Mogelijkheid tot part-time

Wat vragen we van jou:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
 • Je bent aantoonbaar gedreven, ondernemend, commercieel en resultaatgericht
 • Je beschikt over ambitie en overtuigingskracht
 • Je bent in het bezit van een eigen auto, computer/tablet/laptop en telefoon zijn handig
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar

Interesse? Stuur dan je motivatie met cv naar ons toe via info@vms-groep.nl. We zien hierin, naast je ervaring, graag voorbeelden terugkomen waaruit blijkt dat jij commercieel en resultaatgericht aan de slag gaat en daarmee een ambitieuze ondernemer in de dop bent. 

 

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures? Of denk jij geschikt te zijn om te werken voor top-organisaties? Neem dan contact met ons op of stuur je c.v. naar info@vms-groep.nl.

Meld uw bedrijf nu aan!

Er zitten al 3600 bedrijven in ons netwerk