Werving en Selectie

Vroemen Management Solutions werft en selecteert passende kandidaten voor uw organisatie op MBO-, HBO- en Academisch niveau.

De juiste persoon op de juiste plaats zorgt voor het succes van uw organisatie, uw doelstellingen en uw strategie. U verwacht namelijk oplossingen die aansluiten bij uw processen.

Wij bieden u daarin discrete en deskundige oplossingen op maat, gericht op uw cultuur, bedrijfsproces, behoeften en wensen. U mag van ons verwachten dat wij ons terdege verdiepen in het gevraagde profiel en denken samen met u, positief kritisch mee.

Op exclusieve wijze zijn we uw business partner, door op zoek te gaan vanuit ons groot professioneel netwerk, naar de juiste kandidaat.

Wij gaan betrokken en mensgericht te werk en houden continu focus op resultaat. Daarbij zijn wij correct en responsief, betrouwbaar met een open structuur, waardoor er meerwaarde wordt gecreëerd.

Onze specialismen zijn gericht op Sales, Business Development, Marketing en Communicatie.

Voor deze specifieke vakgebieden kunnen wij u, dankzij onze jarenlange commerciële ervaring, voorzien van de specialist die uw organisatie nodig heeft om uw omzet en marketingdoelen te bereiken.

Wij vinden de ontbrekende schakel voor uw team.

 

Bemiddeling

Zoekt u personeel op andere niveaus, voor tijdelijke werkzaamheden en/of projecten en wilt u zich niet binden aan vaste aanstellingen, dan kunnen wij u daarin uitstekende oplossingen aanbieden.

Deze oplossingen kunnen voor uw organisatie gunstiger zijn omdat u o.a. niet hoeft te kijken naar verplichtingen zoals vergoedingen bij afscheid conform de nieuwe wetgevingen.

Onze oplossingen bieden u significante kostenbesparingen zodat u zich kunt concentreren op de kansen in de markt. Wij gaan hierbij niet te werk volgens de reguliere uitzend of detacheringsmethoden maar bieden een goedkoper, sociaal alternatief.

Uit onze pool van +/- 5000 kandidaten bieden wij u een eerste selectie van kandidaten aan na een voorselectie door ons op basis van de door u gevraagde invulling van een functie. Desgewenst ondersteunen wij u verder totdat u de geschikte kandidaat of kandidaten heeft gevonden. Vervolgtrajecten kunnen wij ook volledig voor u verzorgen.

 

Uiteraard zijn onze Werving & Selectie en Bemiddelingsactiviteiten te combineren met onze andere business takken; Sales & Business Development Management en Marketing & Communicatie Management.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Vacatures

Bekijk hier onze actuele vacatures.

 

Meld uw bedrijf nu aan!

Er zitten al 3600 bedrijven in ons netwerk